OVER
ONZE
HOODIES

Hoods for Hoods pronkt met de straat die jij kan steunen. Of het nu gaat om de laatste hotspot of een erkende straat; wij willen dat horeca en winkels succesvol blijven! 
 
Steun jouw favoriete plek met die 'hood' op jouw hoodie. 

TOF, Maar WAAROM?
Onze kleding is tijdens de Corona Quarantine ontstaan om locals te helpen tijdens lockdown. Geboren in Amsterdam West, maar breiden graag uit naar jouw buurt! Ook willen we van tijd tot tijd limited editions uitbrengen om een specifieke horeca zaak of winkel te helpen. 

WIJ DONEREN 100% WINST VAN ONZE BUURT ITEMS, DUS SHOWEN DIE NEIGHBOURHOODIES!    

HOE DOEN WE DAT?
We matchen ontwerpers en ondernemingen van street brands en breiden samen deze unieke street brand collectie uit, 1 buurt tegelijk. 

Zit je favoriete spot er niet tussen? Laat het ons weten!
 

Onze missie: TO DESIGN FAVE STREETWEAR 
& SUPPORT YOUR FAVE STREET, ANYWHERE


Hoods for Hoods is een initiatief mogelijk gemaakt door Amsterdamse Studio Hub Town City. Browse rond en help jouw wijk! 

EVEN OVER LEVERING

Productie per set bestellingen
Om onze productie zo efficient mogelijk te houden en zo veel mogelijk opbrengsten te kunnen doorschuiven naar de buurten, produceren we jullie bestelling per groep. 

Houd dus alsjeblieft rekening met een iets langere levertijd omdat we de truien per 2 weken zullen produceren en daarna pas verpakken en verzenden.

We verwachten zo'n 3 weken levertijd
Dus nog even geduld, dan heeft je buurt er het meeste aan! 

Andere vragen of wil je onze Veelgestelde vragen naslaan 

CHECK ONZE CONTACT PAGINA

NEIGHBOUR
HOODIES & ANDERE ITEMS

samenwerkingen en opbrengsten
Zoals de naam al impliceert, zijn onze Hoodie opbrengsten voor de neighbourhoods! Een trui met locatie zal die buurt steunen...

Om de organisatie verder tot leven te brengen, zullen we binnenkort ook andere items lanceren. Dit doen we door samen te werken met verschillende artists en designers en unieke collecties samen te stellen.

Let op: Soms zullen de opbrengsten ten goede zijn voor de artist, de winkel die het verkoopt of het merk zelf om buurten en ondernemers te kunnen blijven steunen en unieke Streetwear collecties te kunnen blijven ontwikkelen! 

Zo helpen we elkaar - dus watch this space! 

HORECA OF WINKEL EN KAN JE HULP GEBRUIKEN? KLIK HIER!

ONS
TEAM
Hoods-Organisation.png
Sikko Baltus

Founder & designer, Sikko, ontwikkelt de partner strategie van ons merk. Hiervoor creëerde hij brands vanuit wereldsteden; New York, London, Parijs en Sydney.

Hoods-Fashion.png
Iris van Lingen

Je kan geen mode aanbieden zonder de hulp van een fashion designer: Iris leidt onze collectie en zorgt er voor dat onze producten er op en top uit zien! 

Hoods-Shop.jpg
Ben van Nieuwstadt

Ben, onze internet guru, helpt Hoods om jou te bereiken en zorgt voor een soepel verloop van jouw online aankoop en orderverwerking. In alle privacy natuurlijk.