Time is TBD

|

Amsterdam Oud-West

AMS OudWest 2020 opbrengsten

Schrijf je in als jij een winkel of horeca bent in OudWest Amsterdam (incl. KVK & bank) en je steun kan gebruiken vanwege de Corona sluitingsperiode en de 1.5m regeling. Dan deelt jouw winkel mee in de opbrengsten, die we ophalen met de AMS OudWest Neighbourhoodies 2020!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
AMS OudWest 2020 opbrengsten

Tijd en locatie

Time is TBD

Amsterdam Oud-West, Amsterdam Oud-West, Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Ben jij een service gerichte winkel of horeca die nu in klanten-shifts moet draaïen, spatschermen moet aanschaffen en maar 30% kan bezetten? Dan helpen wij jullie graag - schrijf je in voor onze collectie en deel mee in de donaties die de hoodies van jouw buurt genereren.

Voor de registratie, vragen we je wel een eenmalige betaling te voldoen van €2,- administratiekosten om de transacties mogelijk te maken.

Wij sturen je social media materiaal om de hoodies te promoten, hoe meer je je best doet des te meer halen we voor je op!

Let wel even op de Terms & conditions om in aanmerking te komen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • AMS OudWest 2020

    €2

    Dit ticket is jouw bewijs van registratie, dat je graag mee deelt in de steun-campagne: Neighbourhoodie AMS OudWest 2020*. De laatste stap die je moet doen om in aanmerking te komen op jouw deel, is ons te laten zien dat je onze social media post van de OudWest hoodie deelt met jouw digitale omgeving! De post en omschrijving krijg je daarom gemaild. Let op: Op dit ticket is geen geld terug of ruilen mogelijk. *Zolang de voorraad strekt

    €2

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement