top of page

Het idee achter onze Sociale Streetwear...


De wens om een Streetwear store te ontwikkelen, zat al jaren in ons hoofd. Locatie-kleding met hoge design kwaliteit is lastig te vinden. Dus daar wilden wij verandering in brengen! Souvenirwinkels zijn vaak massaproductie en hebben een revamp nodig. Ook lijken er meer merchandise-winkels tot leven te komen, waar leegstand de reactie is op de groei van online shopping. Reden genoeg dus om onze krachten te bundelen! Ondanks dat er al diverse locatie-brands zijn, dragen zij vaak weinig tot niets bij aan het welzijn van hun trotse omgeving. Daarnaast vinden we dat online stores verantwoord kunnen bijdragen aan unieke fysieke winkels en horeca om deze mooi, leefbaar en populair te houden. Zeker nu! Tijdens de Corona outbreak zagen we dat het virus en de maatregelen het de winkelstraten en horeca moeilijk maakten en dat juist zij écht hulp konden gebruiken toen fysieke winkels moesten sluiten of maximale bezoekersaantallen moest hanteren met effect op hun omzet.

Hoods for Hoods is de positieve gamechanger: Wij slaan een brug tussen unieke brands online en fysiek stadsplezier. Zo kunnen we met elkaar meer en meer buurten helpen te floreren. Want die favoriete winkelstraat of dat prachtige horeca-plein, daar zijn we trots op en moet blijven. Niet alleen nu, maar ook morgen. Dat vieren we met onze streetwear!

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page