top of page

Hoe financieren we Hoods for Hoods?

Hoods for Hoods werkt nu nog volledig online, zodat iedereen er bij kan! En we de straten voorlopig nog leeg kunnen houden. De hoodies worden in Nederland gemaakt bij onze leverancier, die per bestelling de unieke locaties bedrukt krijgt. Zodoende zit er enige tijd tussen je bestelling en de levering, omdat we het speciaal voor jou toepassen.

De kosten van onze locatie-streetwear gaat voor 50% naar de producent, slechts een kleine 20% gaat naar logistiek om je bestelling en donatie te verwerken en een kleine 30% gaat naar de winkels en de horeca. Dat is bijna een derde per hoodie, waar jouw favoriete omgeving iets moois mee kan doen en zijn winkels en horeca kan steunen... De ontwikkeling van de webwinkel en de benodigde marketing nemen we voor eigen rekening. Maar ben je fan en wil je toch ons initiatief helpen te blijven bestaan dan kan dit door een van onze 'heart-pin-only' of samenwerkings-items te scoren. Een gedeelte van die besteding gaat na productie en logistiek naar onze organisatie, zodat wij nieuwe locaties kunnen helpen!

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page