top of page

Stand your ground, ook in lastige tijden


We mogen trots zijn op hoe horeca en winkeleigenaren de schouders eronder zetten en zonder mokken of zeuren dit jaar doorzetten met een glimlach; ongeacht de 1.5m uitdaging, staan ze achter hun missie. Dat geldt al helemaal voor hen die een bijzonder menu bieden. Neem een Afghaanse keuken of vegetarisch restaurant. Zij geven aandacht aan een specifieke vraag vanuit een bepaalde cultuur of kleiner publiek of voelen zich simpelweg extra betrokken bij het welzijn van onze mede-bewoners, inclusief de koeien, varkens, schapen en kippen.

SOIL Vegan Café is zo’n zaak. Een Plant-based top tent, met een missie om gezond veganistisch eten te serveren en duurzame ingrediënten te gebruiken. Dit gezellige zaakje is gelegen op de Bilderdijkstraat in Amsterdam in Oud-West. Daarom steunen wij met alle plezier onder andere zijn missie met onze OudWest Neighbourhoodies.

Vergeet niet, je hoeft geen veganist te zijn om eens heerlijk te genieten van de rijke smaken en verse gerechten. Ga maar eens langs. Maar er is nog meer:

Gustavo Bottino, de held achter SOIL reageerde erg enthousiast over ons initiatief en beloofde er gelijk achteraan dat hij deze extra opbrengsten niet zo maar voor SOIL wil inzetten. Hij wil hiermee graag een community garden opzetten, waar de buurt ook wat aan heeft. Vanuit een visie die bij hem past, draagt hij zo zíjn steentje bij aan zijn omgeving met verse en gezonde middelen.

Een geweldig idee, dat wij van Hoods graag bijstaan. Dus nu weet je als jij in onze Oudwest hoodie loopt, dat je de stad ook nog een beetje helpt groener te maken.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page