top of page

5 tips om met Halloween de horeca in feest sfeer bij te staan
OEEHOOEE... SHHHHHH!!! De uil groet en de wind suist door de straten. Het is Halloween! Maar met de deuren potdicht laat het feestelijke seizoen nog weinig van zich horen. Vrijwel geen raambekleding en straks met Sint Maarten zullen er ook niet veel kinderen de straat op gaan voor de Nederlandse Trick or Treat met Scream als mondmaster of heksenhoed.


Geen gek oog-op-sterk-water-martini of rokend-ijs-desserts dit najaar. Gelukkig zijn onze horeca ondernemers nog altijd super creatief bezig om je favoriete bestellingen snel in stijl aan te bieden. Maar als bewuste consument, kun je niet elke avond bij ze bestellen. Daarom hebben we 5 tips op een rij gezet om hen in extra feestsfeer bij te staan:

1. TOVER HET RITUEEL EENS OM! Behalve die ene koffie of een broodje tussen de middag; plan ook eens een uitgebreide lunch van 2 of 3 gangen. Zo help je dag-horeca met de spreiding van bestellingen. Om het financieel te compenseren kan je er zelfs voor 's avonds een heksen-soepje met wat brood bij bestellen en dat later even opwarmen. Gooi er een paar kraaienpoten bij.

2. HAAL HET OP IN JE PIRATENPAK Je hebt het al gehoord; haal zelf je bestelling op in plaats van te laten bezorgen via een app. Dus loop even binnen in te gek Halloween-kostuum! (Met mondkap.) Dan ben jij de feest attractie voor het bar personeel! Dat is niet alleen goed voor de cashflow, maar ook het mentale welzijn van je omgeving. Het personeel is normaal rumoerigheid en gezellige lawaai gewend. Dus stap eens


3. PUT A SPELL ON SOCIAL Doe mee met de social media van horeca! Like, deel en plaats een berichtje. Geef een gil en help ze met het bekendmaken van hun creatieve oplossingen! Of het nu een spooky vega-menu is of zombie-kaasplank is. Je hoeft heus niet alles lekker te vinden of te bestellen – maar ga mee in het enthousiasme en steun hun extra aandacht en smaakvolle ideeën!

4. VERZAMEL GHEIME INGREDIËNTEN Behalve je favoriete menu voor 4 personen, kun je ook eens kijken of er restaurants zijn, die (nu) andere of nieuwe producten in de verkoop hebben gezet achter de gesloten deuren: Verkopen ze hun magische jam of bijzondere vleesmarinade? Sommige bieden misschien een bijzonder recept aan met geheim ingrediënt voor een thuiskook sessie. Of wellicht verkopen ze dat mooie bestek of servetten, dat je vorige keer zo bewonderde.


5. PAK HET POMPOEN GROOTS AAN Tenslotte kan je organisaties helpen door overstock over te nemen: Bestel koffiebonen bij je café of misschien bij de leverancier, die nu ook met veel te veel bonen blijft zitten. Zet een 2 maandelijkse automatische bestelling op of een herinnering in je telefoon aan om die box koffiebonen, wijn of speciaal biertjes op een vaste dag te laten leveren. Daarmee help je de doorloop van verse productie van jouw favouriete merken en items.

BONUS: KORTOM LAAT ZIEN DAT JIJ JE HART OP DE JUISTE PLEK HEBT Als bovenstaande opties nog niet genoeg waren, kan je je superhelden collectie uitbreiden met onze te gekke Neighbourhoodie. Het is dan wel geen felle spandex, maar komt krachtig in de buurt in 3 mooie kleuren en de "heart-pin" op de goeie plek. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Check out de AMS OUDWEST Neighbourhoodie https://www.hoodsforhoods.com/product-page/Oud-West-Amsterdam Check out de DH SCHEVENINGEN Neighbourhoodie

https://www.hoodsforhoods.com/product-page/scheveningen-den-haagRecent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page